Udgivelser

Noveller:Sort forbandelse (e-bog)Tosidet (e-bog)Novellen - Goodbye

Romaner:


Oprører - Dæmondræberen #1
Hardback & e-bog


Udvalgt - Dæmondræberen #2
Hardback & e-bog


Revolution - Dæmondræberen #3
Hardback og e-bog 


Alle udgivelser kan købes på Tellerups hjemmeside: Tellerup.dk 

Kommende udgivelser:


Hvis nogen har læst en eller flere af dem skal du/I være meget velkomne til at lægge en kommentar. 

18 kommentarer:

 1. Hej Louise, jeg er lige blevet færdig med Dæmondræberen: 1 og må sige at det er en af de bedste bøger jeg længe har fået fingrene i. Måden den er opbygget på, hvor man får Dominics fortid samt historiens handling fortalt side om side, giver en fantastisk actionfyldt oplevelse til bogens udfoldelse. Jeg elsker samtidig at man får lov at følge historien fra synspunktet af en anti-helt.
  Jeg glæder mig til næste udgivelse i serien, det bliver spændende at få at vide hvad handlingen kommer til at fokusere på da jeg ikke føler at der er nogle større plot-huller fra den første udgivelse.
  Med venligste hilsner, Casper Juul

  SvarSlet
 2. Hej Casper,
  Mange tusind tak skal du have. Det glæder mig, at du kunne lide den og at besværet med at få opbygget den med fortid og nutid, var det værd. Fortiden har det jo med at påvirke nutiden.
  Jeg har selv en svaghed for antihelte. Meget mørke gør et enkelt lys mere klart og det er en fornøjelse at skrive Dominic.
  Så håber jeg, at du også kan lide den næste, hvor jeg introducere en mørkere antihelt. Du har på sin vis allerede mødt ham, selvom han ikke havde nogen stemme i bind 1.
  Og plottet for hele serien er skam planlagt. Bind 1 indeholder hint til både bind 2 & 3, men hvis jeg har fået skrevet det rigtigt, så vil man først bemærke dem, når man læser bind 2 & 3.
  Endnu engang tusind tak, for din kommentar. Ved godt, at det lyder underligt, men det betyder utrolig meget, når det kommer fra en fyr. Men jeg er jo en kvinde, som prøver at skrive fra en fyrs synsvinkel. ;o)

  Kærlig hilsen

  Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe ja kan godt lidt se det :) Men det er i hvert fald lykkedes dig utroligt godt at opbygge Dominics personlighed som en fyr uden at falde tilbage på rene stereotyper. Når du siger at det involverer hints har jeg selvfølgelig mine egne tanker og idéer, samt håb for historiens udvikling, men det vil jeg lade være op til fantasien indtil næste bind er udgivet ;)

   Slet
  2. Det er så dejligt at høre. ;o) Måske var jeg en mand i et tidligere liv. ;o)
   Dejligt, at bogen har fået dig til at spekulere. Nu må vi se om du rammer rigtigt. Bind 2 gav mig i hvert fald muligheden for at rykke alle brikkerne på plads til bind 3, mens jeg fortalte videre på historien. Og da jeg nu har flere jeg-fortællere er ingen sikre. ;o)

   Slet
  3. Haha det bliver kun mere spændende af at der er den usikkerhed :) Er i hvert fald glad for endelig at se godt dansk materiale på fantasy-markedet

   Slet
  4. Jeg har det på samme måde, når jeg selv læser. ;o)
   Tusind tak. Skal prøve at holde stilen. Fantasy er den genre jeg elsker (krydret med en smule gys) så der bliver jeg nok. Forhåbentlig er Oprører bare den første af mange fremtidige udgivelser. Jeg skriver på det tredje og sidste bind om Dominic og har allerede ideen til mit næste projekt. Den ene af hovedpersonerne (hankøn ... who would have guessed) har allerede stort potentiale på ideplanet. ;o)

   Slet
  5. Lyder fantastisk :) Det er dejligt at vide der er noget at se frem til inden for markedet.

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Hej Louise,
  Jeg er i gang med dæmondræberen (startede i sidste uge), og blev faktisk rigtig glad og ikke mindst overrasket(!) over du brugte/nævnte min yndlings sanger/kunster Marilyn Manson i din bog.

  Jeg vil faktisk også gerne takke dig, for at skrive så fantastisk en bog! Jeg døjer personligt med noget psykisk sygdom, og jeg synes din bog hjælper mig rigtig meget med at komme gennem det. :)

  - Glæder mig rigtig meget til at komme videre i denne fantastiske bog. Hilsen en fan! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa,

   Hi Hi. Var næsten nødt til at nævne Marilyn Manson, da det var hans musik jeg lyttede til, mens jeg skrev på del 1 af Oprører.

   Det glæder mig, at du føler bogen kan hjælpe dig. ;-) Jeg har selv haft utrolig meget glæde af bøger, når jeg har været på hospitalet pga. en nerologisk lidelse. Derfor er det et utrolig stort kompliment.

   God fornøjelse med resten af bogen. Håber den lever op til forventningerne. ;-D

   Kærlig hilsen

   Louise

   Slet
 5. Hej igen!

  Jeg lytter selv til hans musik når jeg læser bogen, det passer rigtig godt sammen.

  Jeg er netop kommet til anden del i bogen (!!:D), men jeg er nød til vide noget. Er anden del også om Dominic?c:

  Kærlig hilsen Nicoline.

  SvarSlet
  Svar
  1. ;-)

   Ja, del 2 handler også om Dominic, men jeg introducere også en ny personlighed (Syranthia), som kan følger ind imellem. Dominic har dog stadig hovedrollen. ;-)

   Kærlig hilsen

   Louise

   Slet
 6. Hej igen (tredje gang >_>)!

  Læste du kommer til bogmessen på Herlufsholm, da det ikke ligger ret langt væk fra mig har jeg valgt at komme (og købe Nr 2).

  Glæder mig faktisk ret meget, da jeg heller ikke har flere bøger at læse lige pt. c:

  Kærlig hilsen Nicoline

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen. :-)

   Ja, jeg kommer til Herlufsholm fantasybogmesse og nerverne er allerede begyndt at melde sig. :-/

   Så glæder jeg mig til at hilse på dig og håber du vil kunne lide Udvalgt.

   Kh.

   Louise

   Slet
 7. Hej Louise :)
  Jeg har egentlig allerede indtastet en kommentar, men jeg kan ikke se den, så jeg ved ikke om den er gået igennem...
  Jeg ville i hvert fald bare sige, FUCKING FED FORTSÆTTELSE!! :D
  Jeg blev færdig med Udvalgt i går, og jeg var kun 2 dage om at læse den, så fængslet var jeg. Jeg elsker det univers du har skabt, og jeg glæder mig ufatteligt til nummer 3, selvom det selvfølgelig bliver trist at sige farvel til en så dejlig dæmon ;)
  Jeg vil se frem til dine fremtidige udgivelser, både inden for denne serie og de næste der må komme :)

  Kærlig hilsen Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder underligt med kommentaren. Kan ikke se den, så tror ikke den kom igennem.
   Hi Hi. Fantastisk at høre. :-D Det glæder mig, at du kunne lide den. Var lidt nervøs for hvordan den søde Benjamin ville blive modtaget. Han pissede mig af flere gange, mens jeg skrev på ham. ;-)
   Hæ Hæ. Skulle jo sige farvel til ham på et tidspunkt og hellere afslutte serien på toppen, end køre den helt tynd. Jeg er også ret tilfreds med slutningen på serien.;-)
   Kan kun sige god fornøjelse og håber du også vil kunne lide Revolution og næste projekt, som jeg så småt er gået igang med at kigge på.

   Kærlig hilsen

   Louise

   Slet
 8. Jeg har nu læst bog nr. 1 og 2 og glæder mig rigtig meget til at gå igang med den 3. når jeg får muligheden for at gøre det!
  Det er virkelig en helt fantastisk historie, et par fantastiske hovedpersoner, og Dominic er jo simpelthen genial. Jeg kan huske at jeg faldt over din blog her efter at have læst første bog, og hvor blev jeg glad da jeg så at der var mere end den ene bog i serien.

  Efter at have læst din bog og tjekket de forskellige navne ud i den har jeg faktisk købt "Set the world on fire" og regner stærkt med at jeg også skal have fat i "The wretched and Divine" fra BVB.
  Så tak for en suer god bog, og tusind tak for at du har skrevet navnet på et så fantastisk band i din bog. Hvis det ikke var for dig, havde jeg nok aldrig opdaget dem.

  Hilsen Louise :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise,
   Det glæder mig utrolig meget at høre, at du kunne lide de første to bind. Jeg håber ikke at det sidste skuffer. ;-)
   Og beklager at bloggen har stået lidt stille.Jeg bliver nok nødt til at sætte en dag af hver uge til at skrive på den. ;-)

   Ih, det glæder mig at høre. Jeg er selv en stor fan af BVB, deres musik virker bare perfekt, når jeg sidder og skriver.
   Tusind tak, fordi du kunne lide bøgerne. ;-)

   Kh.

   Louise

   Slet