mandag den 25. august 2014

The grand finale

Undskyld tavsheden i sidste uge og hvis jeg også er lidt ustabil med indlæg de næste par uger. Dette indlæg bliver heller ikke så langt, fordi det kribler i mig efter at dykke ned i manuskriptet igen.

Jeg er igang med at skrive den store finale til Dæmondræberen. Alle trådene skal samles og brikker skal ryddes fra brættet med skånselsløs blodtørst ...


Okay, det lød farlig fornemt og koldblodigt, men det er ikke helt sådan det foregår.
Denne del af skriveprocessen er fra min side fyldt med tvivl og lysten til at vræle. Er det virkelig nødvendigt at rydde den brik? Det er fantasy, så behøver det vel ikke at være så realistisk?
I sidste uge måtte jeg også hen og tilføje flere kapitler, end jeg oprindeligt havde planlagt. Simpelthen fordi der var ikke nok plads til alt det jeg ville gøre og alt, hvad der skulle nås i de sidste kapitler.
Derudover nærmer deadlinen jeg har sat for mig selv sig også. Vil helst være færdig, inden alle messerne i efteråret. Derfor presser jeg på og høre tre skivesange på repeat:

Never give in af Black Veil Brides

Korn - Hater

Black Veil Brides - Revelation

De hjælper til at holde fingerne på tasterne og presse igennem de sidste kapitler. Og nu tilbage til de kapitler. 

2 kommentarer:

  1. Jeg får lyst til at vræle, bare ved tanken om at der på et tidspunkt ikke kommer flere bøger. ;(

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kommer nok også til at savne Dominic & co, men jeg glæder mig også allerede til at komme igang med den næste bande. De har absolut potentiale og den mandlige hovedperson er lige så insisterende, som Dominic var i sin tid.

      Slet