lørdag den 16. november 2013

Lektørudtalelsen & Konkurrence

Cover af Mette Breth
Så kom den: Den frygtede lektørudtalelsen på Oprører - Dæmondræberen 1.

Nu ved jeg endnu ikke så meget om det (debutant og alt det der ... dog ikke i hvid strutkjole) men så vidt jeg har forstået er lektørudtalelsen utrolig vigtig, da den er afgørende for hvor godt bibliotekssalget bliver. Derfor havde jeg frygtet den en smule (Bemærk underdrivelsen).
Da Oprører er min debutroman var jeg næste forberedt på det værste og jeg er rimelig god til at forstille mig. Ikke desto mindre var alle mine grumme forstillinger uden grund.

Min lektørudtalelse er kommet og den er bedre end jeg havde håbet. 
Der er nogle regler for hvor meget man må offentliggøre (kun 10%) og for at være helt ærlig er jeg hunderæd for at overtræde den ved en fejltagelse pga. min begejstring. Men 16 ord er vel under de 10%.


... historiens rammer fungere og undertegnede slugte bogen på kort tid. Bogen vil bestemt finde sit publikum.Og med  denne lektørudtalelse (selvfølgelig mere end de 16 0rd) håber jeg virkelig at kunne sige: Biblioteker - Here I come! Eller måske nærmere: Her kommer Dominic! ... Eller måske bare ... være sød at få min bog, så den kan blive lånt af de muntre biblioteksgængere.


Konkurrence

For at fejre lektørudtalelsen (og den hastigt nærmede jul) vil jeg gerne bortlodde et eksemplar af Historier til drenge (tøser ingen adgang), hvor jeg selv har en novelle med. Og jeg signere selvfølgelig eksemplaret med en personlig hilsen til vinderen.


Lige lidt om bogen:

I 2011 lancerede Kulturministeriet og Ministeriet for Børn og Undervisning Drengelitteraturprisen.

Formålet med Drengelitteraturprisen er at styrke drengenes læselyst og få drenge på 4.-7. klassetrin til at læse mere.

En række danske forfattere giver her deres bud på letlæselige historier til drengene. Historierne deltog alle i Drengelitteraturprisen 2013.

Indeholder desuden vindernovellen fra 2012 Colosseum af Anika Eibe.

Som jeg nævnte har jeg  selv en novelle med, som hedder: Goodbye, og selvom den ikke nåede med til præmierunden, så kan jeg nu stadig rigtig godt lide den og gyser en smule, hver gang jeg læser den.

Hvis det kan have interesse og I/du ønsker at vinde en tidlig julegave, så skal I/du bare gå ind på min facebook forfatterside, synes godt om den og ganske simpelt fortælle, hvorfor I/du skal vinde bogen. 
Konkurrencen løber indtil 6 December 2013, hvor jeg udvælger den heldige vinder. 

Hvis man ikke kan vente eller ikke tør at tage chancen, så kan bogen også købes på Tellerups hjemmeside til den vidunderlige tilbudspris: 99,95,-

Ps. Hvis I er interesserede i at vinde et signeret eksemplar af Oprører, så har en veninde og medblogger for øjeblikket en konkurrence kørende på sin blog, hvor jeg har doneret et signeret eksemplar. I kan finde den her: http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/2013/10/giveaway-22.html


1 kommentar:

  1. Tillykke med den lækre udtalelse. :) Du kan evt. bede om at få konkurrencen lagt ind her: http://dkgiveaway.blogspot.dk/ :)

    - Line

    SvarSlet